Peluang Bisnes


TDC HOLDINGS SDN BHD


Jom bersama kami membina rangkaian didalam bisnes Susu Kolostrum C2Joy. Kita sebarkan kebaikan susu C2joy. Kami telah sediakan Website untuk memudahkan cara. Setiap ahli akan mendapat website seperti ini PERCUMA.


Perkongsian Kisah Kejayaan Dealer Susu C2Joy


Kejayaan bermula dengan Sebuah ImpianMENJANA PENDAPATAN DENGAN PRODUK KESIHATANDaftar Sekarang dan pelajari bagaimana Anda boleh MENJANA PENDAPATAN dan minum C2Joy secara PERCUMA!!

DAFTAR SEKARANG

KEISTIMEWAAN SEBAGAI DEALER C2JOYTDC JOY REWARD 2021
Apakah Kelebihan Anda Mendaftar Ahli Melalui Website Ini?


  1. Website Percuma: Agen akan dapat Website Promosi sama seperti yg anda lihat sekarang, Dengan nama anda sebagai pemilik website akan memudahkan urusan pemasaran anda. Tugas anda hanya melakukan promosi. Sebarkan link. Jika ada Ahli baru, Admin akan bantu uruskan pendaftaran dan penghantaran susu.
  2. Sistematik: Setiap ahli SaudagarSusu Network akan dapat melihat perkembangan rangkaian didalam sistem ini. Dengan ini akan meningkatkan semangat ahli untuk terus kekalkan momentum apabila melihat sentiasa ada ahli baru masuk. Kami akan sediakan bahan-bahan promosi secara online.
  3. Team Mantap: Anda akan dimasukkan ke dalam Group Wasap Team kami untuk memastikan anda tidak terlepas daripada mendapat Info terkini mengenai Produk dan Update daripada Syarikat.  Hubungi Penaja Anda

Ahmad Faizal Che Alias

 Borang Pendaftaran Akaun SaudagarSusu.Net

Daftar disini dan dapatkan laman web seperti ini PERCUMA.


Alamat email ini akan digunakan untuk Login ID anda.
Penaja saudagar susu.

Penafian

SaudagarSusu.net adalah merupakan laman web pengedar sah C2Joy. Ini BUKAN laman web rasmi syarikat TDC Holding Sdn Bhd.

Hubungi Kami
  • Ahmad Faizal Che Alias
    +60179749769
  • Subang Jaya Selangor

This web page was designed with Mobirise website template