Latar Belakang Syarikat

TDC Holding Sdn Bhd

TDC Holdings Sdn Bhd (TDC) adalah salah satu daripada beberapa syarikat Pemasaran Pelbagai Peringkat (MLM) milik Muslim di Malaysia yang tidak hanya mematuhi undang-undang Malaysia, tetapi juga kepatuhan terhadap SIRIM dan Pematuhan Syariah dari segi pengurusan, rancangan pemasaran, produk dan kewangan pengurusan.
Sejak penubuhannya pada tahun 2016, TDC adalah salah satu syarikat MLM unik yang berjaya menggabungkan keindahan konsep MLM dan wholesales ke dalam pemasaran syarikat. Kualiti produk kesihatan TDCH terbukti dengan perakuan GMP, HACCP, ISO dan HALAL JAKIM, dengan sistem pengiraan bonus harian unik kami untuk 150,000 peniaga membuktikan bahawa TDC adalah salah satu syarikat eksklusif di Malaysia. Ini secara tidak langsung telah membawa kepada penjualan lebih daripada 2,000,000 unit produk kami dengan 45% pendapatan syarikat adalah pembelian ulangan daripada pengguna berdasarkan lebih dari 1,000 peniaga kami menikmati lebih daripada 4 angka bonus bersih sebulan, dan lebih daripada 10 dari mereka menikmati 6 angka.
Dengan konsep unik “Legasi di Dunia, Istana di Syurga” TDC lebih memfokuskan pada kesejahteraan dan masyarakat, di mana syarikat ini memperuntukkan hampir 90% keuntungan mereka ke dalam sumbangan masyarakat dan Tanggungjawab Sosial Korporat. Hingga tahun 2020, TDC membelanjakan lebih dari RM6 juta sumbangan dan zakat dalam bentuk wang tunai kepada masyarakat melalui beberapa saluran iaitu masjid, organisasi dan saluran lain. Salah satu sumbangan penting ialah sumbangan lebih dari RM2 Juta ke MERCY Malaysia (Medical Relief Society Malaysia) untuk Dana Amal COVID-19, juga sumbangan RM1 Juta ke dalam dana pembangunan Masjid. Di samping itu, lebih daripada 10 Masjid telah dibina secara langsung dan tidak langsung oleh TDC, dan lebih banyak lagi akan datang kerana TDC semakin maju dan berkembang dengan kuat dari tahun ke tahun dengan pendapatan semasa yang dianggarkan mencecah RM100 juta pada akhir Tahun 2020


SIJIL PATUH SYARIAH OLEH ANGKASA
SIJIL PATUH SYARIAH OLEH LARIBAPenafian

SaudagarSusu.net adalah merupakan laman web pengedar sah C2Joy. Ini BUKAN merupakan laman web rasmi syarikat TDC Holding Sdn Bhd.

Hubungi Kami
  • Ahmad Faizal Che Alias
    +60179749769
  • Subang Jaya, Selangor

This web page was designed with Mobirise website template